Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

november 13, 2006

Befolkning, Historier og Verdens Land påbegynt

Filed under: Nyheter — zhayena @ 10:41 pm

Vel, jeg har begynt på noen av seksjonene for å få et overblikk; Befolkning, Verdens Land og Historier.

Under befolkning tok jeg det som sto om alvene først, veien videre er vel menneskene. Og så har jeg bare tatt introene til kontinentene, og lagt ut Skapelsen av Verden under Historier. Sistnevnte betyr at siden kommer til å legges opp litt annerledes enn gammel versjon, da denne tidligere lå under Aldrene.

Den underkategorien vil antageligvis bli fjernet.

Ellers sliter jeg allerede med spam i gjesteboka mi, så jeg blir nødt til å finne en anti-spam plugin som er hensiktsmessig å bruke på denne siden. Foreløbig blir alle kommentarer lagt i moderasjonskø, men jeg vil helst slippe disse luringene som tror de kan gjøre hva som helst bare det står Gjestebok et sted.

Powered by WordPress