Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

november 18, 2007

Magi, Historier og kommentarfunksjonen

Filed under: Nyheter — zhayena @ 4:11 pm

Jeg har endelig etter fått lagt ut alt som var på den originale, håndkodede nettsida, så det siste som manglet var Magi og Historier.

Sistnevnte er egentlig enkeltstående noveller som har blitt skrevet i en eller annen form. Lek med sjangere egentlig.

Ellers er jeg forferdelig usikker på hvordan jeg skal håndtere kommentarer på denne siden. Skal alle artikler ha kommentarer åpne, eller skal jeg bare sende folk til gjesteboka?

Akkurat nå er alt lett blanding, siden jeg ikke helt vet hva som er best. Jeg driver og lurer litt på om det er dumt å ha en dato på sidene, selv om jeg egentlig ønsker å vise folk når en artikkel ble sist endret. Men jeg har desverre en mistanke om at folk ikke lenger kommenterer på ting som er en uke gammel eller mer. Det er altså bare en mistanke jeg har, men min egen ‘bloggermentalitet’ fungerer på den måten, og det er kanskje slik for andre også?

Powered by WordPress