Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

november 6, 2007

ZhavuKeldi.com = ZhavuKeldi.net

Filed under: Nyheter — zhayena @ 6:24 pm

Hvis noen har vært innom zhavukeldi.com de siste dagen så har det sett rimelig rotete ut, – rett og slett fordi jeg holdt på å flyttet alt over til .net

Nå har jeg satt opp en redirect, så det blir det samme hvilken adresse man bruker egentlig, selv om den riktige fra nå av .net i stedet for .com

Nå kjører siden på MU i stedet for vanlig WP, av flere grunner; her kan jeg egentlig få testet ting litt i fred og ro før jeg plager menneskene på NatseCorma. – Det er litt lettere å se ting på en live side enn bare en test side.

Dessuten ønsker jeg å samle alt som har med denne verdenen på et domene, så det skal blant annet bli en egen bildeblogg, hvor jeg tenkte å legge ut originaler av bilder og skrive litt om historien bak, eller “hva søren er detta” forklaringer. Jeg har endel andre ting som har blitt spredd utover også, som skal ‘hjem’ igjen.

Men først må jeg få i stand denne hovedsiden, og finne ut av hva som skal flyttes hvor, og eventuelt hvilke flere innstikk jeg bør ha.

Powered by WordPress