Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

februar 1, 2008

Tilbake til vanlig WP og ZhavuKeldi.com

Filed under: Nyheter — Stikkord: , — zhayena @ 10:31 pm

Vel, etter seriøse hacking av innstikk i går så fant jeg det best å bruke vanlig WordPress på denne sida i stedet. Det blir litt mye egentlig når halvparten av alle innstikkene man må ha må redigeres, og dette er en side hvor ting bare bør funke.

Så hovedsida vil ligge på ZhavuKeldi.com mens alt det virkelig rare og sære blir liggende på ZhavuKeldi.net.

Ellers så gikk nyhetsbloggen til Mordor når jeg flyttet over poster, så jeg laget et kvasi-arkiv for det gamle.

Det blir litt mye frem og tilbake, men jeg tror det skal være mulig å drive denne sida igjen. “Nå med snart nytt innhold” ..kanskje. Har fortsatt masse engelsk innhold som skal hit, men det hender seg jo at et og annet bare skriker om å bli skrevet ned.

Hovedsida på zhavukeldi.net vil ligge ned en stund nå, med bare en ‘vennligst logg inn’ greie, siden jeg ikke helt vet hvordan det er best å sette den opp for øyeblikket.

Men ja, nå tror jeg straks jeg kan titte på .odt filer i stedet for .php, for nå fungerer i ihvertfall alle innstikk som de skal, uten hacking.

Powered by WordPress