Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

april 29, 2008

En ny stil og litt annet

Filed under: Nyheter — Stikkord: , , , , — zhayena @ 12:07 am

Jeg ble ikke så fornøyd med den andre stilen jeg lagde, så jeg mekka en ny nå i kveld. Den heter Ugahr – Vår (klikk på lenka for å bytte hvis du ikke får den opp), og er da grønn og litt minimalistisk.

Det er nå fire stiler å velge mellom her, så jeg håper folk finner noe som passer for dem.

Ellers har jeg laget en gjestebruker på forumet, slik at folk som ikke har lyst til å registrere seg kan skrive like vel. Så brukernavn er «gjest» og passord er «gjest» – og det er ikke mulig å endre dette, hvis noen skulle få lyst til det. Mer info om dette er på forumet.

Og så har jeg styrt fælt med å finne ut hvordan jeg kan ha reklame på siden og samtidig ikke plage de menneskene som ikke vil se den.

Så sånn funker dette nå: Hvis du er innlogget, kommer fra en eller annen siden som jeg har hvitlistet, eller har lagt igjen en kommentar som har blitt godkjent, så skal du ikke se reklame.

Derimot hvis du bare er en snikleser så ligger det nå en «skjul reklame» lenke øverst i hver side eller post, sammen med «bytt språk»-lenka. Men denne vil bare å fjerne reklamen på akkurat den artikkelen du leser. Så for å fjerne reklamer overalt, så må du til hovedside og klikke på «skjul reklame» helt i toppen. Jeg har null anelse om hvorfor det er slik, men jeg har forsøkt å finne det ut, uten hell. Men jeg har en mistanke om at det har med cookies å gjøre, men akkurat hvor feilen ligger det vet jeg ikke.

Men denne «skjul reklame»-linken vises da bare (etter mine beregninger) for de som sannsynligvis vil har mulighet for å se den.

april 27, 2008

Litt om spådomskunst

Filed under: Nyheter — Stikkord: , — zhayena @ 10:10 pm

Jeg har skrevet litt om spådomskunst som er en ‘gren’ under magi.

Denne artikkelen har ligget litt rundt en stund, men jeg fikk meg endelig til å skrive den ferdig etter Virrvarrs bloggpost «Skeptikerskolen, del 1: Spådomskunst og sjarlataner.»

april 26, 2008

Flytting ferdig

Filed under: Nyheter — Stikkord: , — zhayena @ 9:42 pm

Da er jeg ferdig med å flytte zhavukeldi.com til ny host. Forstår ikke hvorfor jeg har gjort dette før, sida er tusen ganger raskere. Det føles neste som om sidene laster bare jeg tenker på trykke på en link.

Nedetid inne i mellom kan jeg leve med, men trege sider det er noe herk, da mister man helt lysta på å drive sida.

Jeg driver også ordner med ny layout. Hvis dere ikke ser den så må dere bytte stil i toppen. Jeg har bare kalt den for Mahn’Ofekli – (full)månenatt – for nå.

Den er ikke helt ferdig, men det går an å titte i hvert fall.

april 24, 2008

Gir opp

Filed under: Nyheter — Stikkord: — zhayena @ 10:52 pm

Jeg skal flytte sida til en annen host i løpet av helga. Det blir ‘plent’ umulig (som vi sier her på hedemarken) å drive en siden som aldri er oppe.

Jeg har vært ganske fornøyd med DreamHost, men nå, dette året har det vært ille.

Og nå gir jeg opp, og flytter. Det blir så lite morro ut av ting, når siden aldre er oppe.

april 9, 2008

Svarteste Mordor!

Filed under: Nyheter — Stikkord: , , — zhayena @ 9:06 pm

Det finnes selvfølgelig ikke noe mer morro enn å sitte og ordne med en side i flere dager bare for å oppdage at et innstikk fant det best å spise opp en haug med sider.

Jeg skulle bare gjøre et bitte liten ting til før jeg så meg ferdig, da jeg oppdaget at en haug med tekster rett og slett var forsvunnet.

Jeg tror kanskje det var Simple:Press som ikke lekte så godt med Language Switcher som gjort utslaget.

Da er det bare å starte forfra igjen da.. :(

april 6, 2008

Oppgraderer

Filed under: Nyheter — Stikkord: , , — zhayena @ 1:05 pm

Jeg oppgradere siden så hvis noe skulle se rart ut eller ikke funke ordentlig, så er det nok bare det som er problemet

Powered by WordPress