Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

april 29, 2008

En ny stil og litt annet

Filed under: Nyheter — Stikkord: , , , , — zhayena @ 12:07 am

Jeg ble ikke så fornøyd med den andre stilen jeg lagde, så jeg mekka en ny nå i kveld. Den heter Ugahr – Vår (klikk på lenka for å bytte hvis du ikke får den opp), og er da grønn og litt minimalistisk.

Det er nå fire stiler å velge mellom her, så jeg håper folk finner noe som passer for dem.

Ellers har jeg laget en gjestebruker på forumet, slik at folk som ikke har lyst til å registrere seg kan skrive like vel. Så brukernavn er «gjest» og passord er «gjest» – og det er ikke mulig å endre dette, hvis noen skulle få lyst til det. Mer info om dette er på forumet.

Og så har jeg styrt fælt med å finne ut hvordan jeg kan ha reklame på siden og samtidig ikke plage de menneskene som ikke vil se den.

Så sånn funker dette nå: Hvis du er innlogget, kommer fra en eller annen siden som jeg har hvitlistet, eller har lagt igjen en kommentar som har blitt godkjent, så skal du ikke se reklame.

Derimot hvis du bare er en snikleser så ligger det nå en «skjul reklame» lenke øverst i hver side eller post, sammen med «bytt språk»-lenka. Men denne vil bare å fjerne reklamen på akkurat den artikkelen du leser. Så for å fjerne reklamer overalt, så må du til hovedside og klikke på «skjul reklame» helt i toppen. Jeg har null anelse om hvorfor det er slik, men jeg har forsøkt å finne det ut, uten hell. Men jeg har en mistanke om at det har med cookies å gjøre, men akkurat hvor feilen ligger det vet jeg ikke.

Men denne «skjul reklame»-linken vises da bare (etter mine beregninger) for de som sannsynligvis vil har mulighet for å se den.

Powered by WordPress