Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

Jordalvene

Det hersker stor tvil om Jordalvene i det hele tatt finnes i Verden. Mange hevder at de kun er en myte fra tidligere Aldrer, mens andre mener at de kun er usynlige og kan bare sees om de vil det selv.

Måneordenen på sin side hevder hardnakket at Jordalvene i hvert fall en gang fantes i Verden, da mange av deres skrifter forteller om dem.

I følge disse skriftene og av folk som angivelig har sett dem, så blir Jordalvene beskrevet som veldig små alver, ikke høyere enn en kvart mannshøyde. Det blir også sagt at de er mørk brune i huden og håret, som Jorden selv, og at de bærer enkle klær i ull.

De som har sett dem, sier også at de kun har sett dem der det finnes husdyr, og det er da også gjerne bønder som hardnakket påstår at de finnes, og at Jordalvene hjelper dem med å se etter dyrene de har.

Måneordenen på sin side har ved flere anledninger kommer over uttrykket Der det er Drager finner man også Jordalver i sine skrifter, og de antar derfor at Jordalvene forsvinning fra Verden var en straff for deres befatning med disse onde vesenene.

Powered by WordPress