Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

Kjemper

Kjempene ligner litt på mennesker, men er ca. 5 skritt høye, robust bygd og er mørk grå i huden. De har også gule øyne og håret deres kan minne om tørt gress eller grønn mose.

De lever også veldig lenge, bortimot fem hundre år.

Kjempene holder til i Fjellrikene på Sørkontinentet, hvor de bor i små huler høyt oppe i fjellet. Disse deler de gjerne med en Svartdrage eller to, som de anser som husdyrene sine.

Kjempene er einstøinger, og søker bare andre kjemper når de er ute etter en make. Og de kvinnelige kjempene har bare barna hos seg til de kan klare seg selv. Og det er også uvanlig at de har mer enn to barn, og disse er det gjerne flere år i mellom.

Kjempene har egentlig ikke så veldig mye i mot mennesker, men liker dårlig at de kommer for nær boligen deres. Og de liker også veldig godt å kaste kampestener på ting som beveger seg, noen som gjør at mennesker ikke er så veldig glade i dem heller.

Kjempene liker seg også best om natten, da de er redde Solen. Før i tiden trodde man at de ble til sten når Solen traff dem, men i senere tid har man funnet ut at de rett og slett stivner av skrekk, og blir stående bom fast til solen går ned igjen.

Powered by WordPress