Zha'vu'Keldi Kraftens Verden

Storffen

StorffenStorffen er et stort hjortedyr som bare finnes på Øyrikene helt sør i Verden. Det som skiller disse dyrene fra vanlige klovdyr er at deres kropper er dekket med små brune eller grå fjær i stedet for pels. De har også tre horn i pannen.

Men det mest spesielle med Storffen er at den er meget intelligent. Disse dyrene har sin egen kultur og religion. De lever sammen i små landsbyer hvor de tilber Kråkegudinnen. De lever også meget lenge, og de elsker å lære. De har også utviklet et helt eget språk, storffisk

Storffisk er umulig å lære av andre vesener da det for det første mangler vokaler, og dessuten høres de fleste av ordene også nesten helt like ut for andre. Og for mange har dette språket blitt forvekslet med rare dyrelyder. Storffene har derfor lært seg å snakke andres språk i stedet, rett og slett for å gjøre seg forstått.

Storffer er ikke spesielt glad i mennesker, siden disse har jaktet på dem for kjøttets skyld i mange årtusener. Men på enkelte av øyene har Storffen nå blitt fredet eller blitt en del av resten av samfunnet. På endel øyer utgjør også Storffen store deler av landenes hærer, mens på andre er kongelige rådgivere.

Storff av Candace Bell

Powered by WordPress